Οι Αθηναΐδες, ανήκουν στις Κόρες της Πηνελόπης (Daughters of Penelope), της ευρύτερης οικογένειας της Ελληνοαμερικάνικης εκπαιδευτικής και προοδευτικής Ομοσπονδίας, AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) η οποία μετράει κάτι λιγότερο από 100 χρόνια ύπαρξης!

Την όμορφη βραδιά, «άνοιξε» με το λόγο της η Πρόεδρος των Αθηναΐδων, κ. Ρένα Βασιλάκη, που προλόγισε τη βράβευση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης του συλλόγου μας, παρέλαβε το βραβείο Αθηναΐδες 2019, για τη σπουδαία και ανυστερόβουλη προσφορά του στα δρώμενα της χώρας, με την πλούσια φιλανθρωπική του δράση να ξεχωρίζει και να παρουσιάζεται ιδανικά και μεστά μέσω ενός εξαιρετικού βίντεο.

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέφερε στο χαιρετισμό του:

«Νιώθω πολύ οικεία με όλους εσάς, γιατί βλέπω πολλούς φίλους που τους γνωρίζω χρόνια, έχουμε συνεργαστεί και επαγγελματικά, και στο Δήμο Πειραιά, και στα αθλητικά δρώμενα, οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά που κάνετε για τους συνανθρώπους μας και να σας πω ότι είμαστε κοντά σας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες γυναίκες με τις ίδιες ευαισθησίες στην Ελλάδα, κάνοντας πράγματα για τους συνανθρώπους μας. Για ακόμα μια φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να συνεχίσετε αυτή την ωραία προσπάθεια!».