Σε δεινή θέση βρίσκεται η ΠΑΕ Ξάνθη μετά τις αποκαλύψεις γύρω απο το ιδιοκτησιακό της και την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η υπόθεση στην ΕΕΑ είναι σε εξέλιξη με την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ να έχουν ήδη κληθεί για να δώσουν εξηγήσεις. Ο κλοιός σφίγγει για τις δύο ΠΑΕ και τις περίεργες σχέσεις που έχουν αποκτήσει στο ιδιοκτησιακό γύρω απο την οικογένεια Σαββίδη.

Για την Ξάνθη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα ήδη, καθώς βρίσκεται στα «σχοινιά» απο παντού! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ έστειλε έγγραφο στην Ξάνθη με το οποίο ανοίγει έρευνα για την ανάκληση της άδειας της. Η ποινή είναι -6 βαθμοί και απαγόρευση μεταγραφών.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο ΠΑΟΚ-Ξάνθης είναι σαρωτικές και συνεχόμενες παρά την… φιλότιμη προσπάθεια των ΜΜΕ της… εξυγίανσης και ιδιοκτησίας Σαββίδη να «κουκουλώσουν» και να υποβιβάσουν το θέμα.

Όπως φάνηκε και απο τη χθεσινή συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη που έβαλε στο τραπέζι του ΔΣ το σοβαρό θέμα ΠΑΟΚ-Ξάνθης τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους.

 

Πηγή: in.gr