Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην επετειακή εκδήλωση της βιομηχανικής επιχείρησης «Μπαχαρικά Ήλιος», που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας της πειραϊκής επιχείρησης, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Παρευρέθηκα σήμερα στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της βιομηχανικής επιχείρησης «Μπαχαρικά Ήλιος». Πρόκειται για μια από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στον Πειραιά που εδρεύει στα Καμίνια και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία από την οικογένεια Διαμαντοπούλου. Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει συνδεθεί με την παράδοση, τη δημιουργία και την καινοτομία και έχει τιμηθεί με 32 διεθνή βραβεία. Είναι πολύ σημαντικό ότι μια καταξιωμένη επιχείρηση όπως είναι τα «Μπαχαρικά Ήλιος» λειτουργεί στον Πειραιά τόσα χρόνια προσφέροντας θέσεις εργασίας, έχοντας συνδέσει το όνομα και την ιστορία της με την πόλη μας. Εύχομαι στην επιχείρηση «Μπαχαρικά Ήλιος» να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια την επιτυχημένη της πορεία. Εννοείται ότι η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, μελών της κυβέρνησης, εκπροσώπων των κομμάτων, αλλά και των παραγωγικών φορέων της πόλης μας προσέδωσε ιδιαίτερο κύρος στη σημερινή εκδήλωση».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη.