Υπογράφηκε πριν από λίγες ημέρες η σύμβαση με τον εργολάβο για την κατασκευή του νέου Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού στη Νίκαια, στην οδό Π. Ράλλη – Κομνηνών & Αχιλλέως στα Άσπρα Χώματα. Μια περιοχή με χρόνια προβλήματα που τώρα, με τις πλακοστρώσεις των πεζοδρομίων, τον εκσυγχρονισμό του Πλάτωνα και τον καινούριο Παιδικό Σταθμό, αναβαθμίζεται σημαντικά. Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης, τόνισε: «Βήμα – βήμα υλοποιούμε την εξαγγελία που είχαμε κάνει από την αρχή της θητείας μας, ότι όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου πρέπει να είναι κτίρια κατασκευασμένα για αυτό το σκοπό και φυσικά, ιδιόκτητα! Στο Ρέντη και τα 4 κτίρια των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών, είναι ιδιόκτητα και σε άριστη κατάσταση.

Από το 2011 που αναλάβαμε στη Νίκαια, ήδη 6 νέα κτίρια έχουν στεγάσει τους Παιδικούς Σταθμούς μας, ώστε να λειτουργούν σε πολύ καλύτερες συνθήκες. Σ’ ένα ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου, εμβαδού 1600 m2 , θα ξεκινήσει να χτίζεται ο νέος Βρεφικός και Παιδικός Σταθμός, εμβαδού 1000 m2 και χωρητικότητας 100 παιδιών.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι €2.200.000 και καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2017. Το επόμενο ζητούμενο έργο από εμάς είναι η κατασκευή νέου Παιδικού Σταθμού στη Νεάπολη. Ελπίζουμε να μπορέσουμε σύντομα να το υλοποιήσουμε».