«Οι γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους είναι ημέρες χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας. Ο Πειραιάς φόρεσε τα γιορτινά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους να αφεθούν στη μαγεία των εορτών.

Με σεμνότητα, χωρίς υπερβολές και σεβόμενοι το δημόσιο χρήμα, έχουμε σχεδιάσει για τους δημότες και τους επισκέπτες μας, μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων, με επίκεντρο τα παιδιά, τους «πρωταγωνιστές» των γιορτών. Η δική τους συμμετοχή, το κέφι και το χαμόγελο, είναι αυτά, άλλωστε, που θα δώσουν στην πόλη μας το πραγματικό εορταστικό κλίμα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε να δημιουργήσουμε στον Πειραιά μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη

ατμόσφαιρα, το Ε.Β.Ε.Π. για την υποστήριξή του, αλλά και τους συλλόγους της πόλης μας, οι οποίοι για ακόμα μια φορά συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Δήμου μας.

Οι ημέρες αυτές είναι μια ευκαιρία για όλους μας να περάσουμε όμορφες στιγμές με τις οικογένειές μας, αλλά και να βρεθούμε ακόμα περισσότερο κοντά στους συνανθρώπους μας, ειδικά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Σας περιμένουμε λοιπόν, όλους, να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε μαζί στην πόλη μας. Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές, με υγεία και αισιοδοξία για το νέο έτος»!

 

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων