Στη  διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους του προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) παρευρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Κατά τη διανομή, η οποία  πραγματοποιήθηκε στον χώρο στάθμευσης του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» στο Νέο Φάληρο, ο κ. Μώραλης συνομίλησε με ωφελούμενους και ενημερώθηκε για την εξέλιξη του προγράμματος.

Σημειώνεται, ότι το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) υλοποιείται στον Δήμο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε πως το πρόγραμμα διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προσφέρει ουσιαστική στήριξη στους άπορους Πειραιώτες, λέγοντας πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει σε αυτό το πρόγραμμα. «Στόχος μας ως Δημοτική Αρχή είναι να αξιοποιούμε τέτοιου είδους κοινωνικές παροχές που δίνουν τη δυνατότητα στον Δήμο να βρίσκεται πραγματικά κοντά σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα», επεσήμανε ο Δήμαρχος, σημειώνοντας πως ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει να  υλοποιεί κοινωνικές δράσεις, επ΄ ωφελεία των αδύναμων οικονομικά Πειραιωτών.