Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης σήμερα και στις 5 δημοτικές κοινότητες του Δήμου Πειραιά. Όπως αναφέρει με ανάρτησή του ο Γιάννης Μώραλης: "διαπίστωσα με  ικανοποίηση ότι η καθαριότητα έχει βελτιωθεί και πως οι κάδοι ήταν άδειοι και σε αρκετές περιπτώσεις πλυμένοι", ενώ επισημαίνει ότι πλένονταν πεζοδρόμια και οι οδοκαθαριστές του Δήμου μας έκαναν τη δουλειά τους.

Ταυτόχρονα, αναφέρει, ο Γιάννης Μώραλης, πως: "Συνεργεία από τη Διεύθυνση πρασίνου συνεχίζουν την καθημερινή προσπάθεια να βελτιώσουν τους - έστω και λίγους - χώρους πρασίνου που διαθέτουμε και συνεργεία της διεύθυνσης ηλεκτροφωτισμού στολίζουν την πόλη εν όψει Χριστουγέννων."

Προσθέτει επίσης πως, παράλληλα συνεχίζονται τα έργα σε διάφορα σημεία, όπως στο Θεμιστόκλειο στάδιο, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί ανακαινισμένο σε λίγες ημέρες στους Πειραιώτες.

Ενώ τονίζει ακόμη, ότι: ''Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε ή ότι δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα.

Και επισημαίνει πως: "Αν όλοι μας επιμείνουμε και εργαστούμε σκληρά και με υπευθυνότητα, κάθε μέρα η πόλη μας θα είναι και καλύτερη, όπως την επιθυμούμε"