Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την Τρίτη (01/10) για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες αν και προηγήθηκαν στο σκορ, γνώρισαν την ήττα με 3-1, κάτι το οποίο οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην απαράδεκτη δεύτερη κίτρινη του Γάλλου διαιτητή, Μπαστιάν στον Μπενζιά, η οποία άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης.

Ωστόσο, έγιναν και σημαντικά λάθη από την ομάδα και τον Πέδρο Μαρτίνς, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν όμως ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να μείνουν σε όσα έγιναν στο Βελιγράδι.

Πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να επιστρέψουν στις νίκες, αρχής γενομένης στο ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Έχει ειπωθεί και γραφτεί πάρα πολλές φορές ότι πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία του και όλοι γνωρίζουν ότι το ματς με τους Θεσσαλονικείς είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μίλησαν για τα λάθη τους στο «Μαρακανά», όμως, πλέον έχουν επικεντρωθεί στο μεγάλο ματς της Κυριακής (06/10), με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο σε μία πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους του και δεν θα πρέπει να αφήσει ένα αρνητικό αποτέλεσμα να… χαλάσει όσα «έχτισε» μέχρι στιγμής στη σεζόν. Κάτι το οποίο γνωρίζουν στο Ρέντη και είναι αποφασισμένοι να… αλλάξουν το κλίμα με νίκη και παραμονή στην κορυφή στο πρωτάθλημα.