Η απονομή βεβαιώσεων σεμιναρίων που παρακολούθησαν 127 εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. 


Τα σεμινάρια υλοποίησε το  Τμήμα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και συμμετείχαν 127 εργαζόμενοι αορίστου χρόνου του Δήμου Πειραιά.

Την απονομή των βεβαιώσεων έκανε η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου και ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά  κ. Τάκης Αβραμίδης. 


Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι παρακολούθησαν τα εξής σεμινάρια:

1. Αρχές  επαγγελματικής  συμπεριφοράς.
2. Ανάπτυξη δεξιοτήτων ομαδικής εργασίας (Team work).
3. Διαχείριση  συγκρούσεων στον εργασιακό χώρο.
4. Οι πρόσφατες τροποποιήσεις (Απρίλιος 2019) του  Ν. 4412/16 περί υλοποίησης δημόσιων συμβάσεων προμηθειών και γενικών υπηρεσιών (Ν.4605/2019 ΦΕΚ Α52).
5. Προσωπικά δεδομένα GDPR ΚΑΙ Ο.Τ.Α. – Θεσμικό πλαίσιο.
6. Διερεύνηση της απάτης στους Ο.Τ.Α. – Προστασία των δημοσίου συμφέροντος. 

 

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, σε δήλωσή της τόνισε πως δόθηκαν σε ειδική εκδήλωση οι βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίων, στα οποία συμμετείχαν 127 εργαζόμενοι αορίστου χρόνου. «Ελπίζω να γίνονται σεμινάρια ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον Δήμο μας», πρόσθεσε η κα Ζηλάκου, λέγοντας πως η επιμόρφωση των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι σημαντική και δεν πρέπει να σταματάει, καθώς τους βοηθάει να εξελίσσονται στον τομέα ευθύνης τους. Ανέφερε επίσης πως η Δημοτική Αρχή επιθυμεί οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους σεμινάρια, για να συμβάλουν κι εκείνοι από την πλευρά τους στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Τέλος, η κα Ζηλάκου ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάκη Αβραμίδη.