Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, το μήνυμα της δημοτικής αρχής του Γιάννη Μώραλη, η οποία έχοντας λάβει την ξεκάθαρη εντολή από τον Πειραϊκό λαό, στις εκλογές του Μαΐου, συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε το 2014 και επικροτήθηκε από τον λαό του Πειραιά, με στόχο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίοζουν οι κάτοικοι του Πειραιά και να βελτώσει την καθημερινότητα τους.

Στο ίδιο πνεύμα, έχουν μπει και οι νέοι αντιδήμαρχοι, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα. Ένας από αυτούς είναι  ο νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Ρέππας,  ο οποίος συνολικά  μαζί με το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας πραγματοποίησε δυναμικό ξεκίνημα.

Πλύσιμο πεζοδρομίων και δρόμων, πλύσιμο κάδων, απορριμμάτων  αλλά και επιχείρηση στην περιοχή της Ιπποδάμειας αγοράς, σε συνέχεια των ενεργειών που καθημερινά πραγματοποιούνται  εκεί, οπού το παραεμπόριο δημιουργεί μια κακή εικόνα στο κέντρο  της πόλης του Πειραιά.

Η παρουσία του Αντιδημάρχου δείχνει την βούληση αλλά και την αποφασιστικότητα της δημοτικής αρχής για μια καλύτερη καθημερινότητα.