Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη ορίζονται ως Αντιδήμαρχοι με θητεία από 11/9/2019 έως 01/9/2020, οι κάτωθι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

 

Η κα Αλιγιζάκη Ασπασία Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης με αρμοδιότητες της Δ/νσης Παιδείας και δια Βίου Μάθησης, καθώς και των Τμημάτων Σχολικών Κτηρίων και Συντήρησης & Επισκευής Κτηρίων της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού και λοιπών Τεχνικών Έργων.
Ο κ. Βλαχάκος Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας από τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας.
Η κα Γλύκα-Χαρβαλάκου Αθηνά, Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών με αρμοδιότητες της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
Η κα Ζαρακέλη Ανδριάνα, Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.
Ο κ. Καρύδης Δημήτριος,  Δημοτικός  Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, εκτός του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων.
Ο κ. Καψοκόλης Γρηγόριος,  Δημοτικός  Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προσόδων και Εμπορίου.
Ο κ. Ρέππας Παναγιώτης, Δημοτικός  Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

 

Ακολουθούν δηλώσεις

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

 

«Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, εμπειρία και διάθεση προσφοράς  στην πόλη μας. Ιδιαίτερα σημαντική θεωρώ την αποδοχή της πρότασής μου  από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκο Βλαχάκο, να αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου με ένα σημαντικό για την πόλη χαρτοφυλάκιο. Θεωρώ τη συναίνεση και τη συνεργασία κομβικής σημασίας για να προχωρήσουμε μπροστά, αφού μόνο με ευρύτερες συναινέσεις μπορεί να κάνει η πόλη μας βήματα προόδου. Κοινός στόχος όλων μας είναι να εργαστούμε σκληρά με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Πειραιά και των κατοίκων. Θα ήθελα να ευχηθώ στους νέους Αντιδημάρχους μια καλή και δημιουργική θητεία». 

 

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης κα Αλιγιζάκη Ασπασία, δήλωσε:

 

«Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Υπόσχομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ με επιτυχία σε αυτή την αρμοδιότητα που έχει νευραλγική σημασία για τα παιδιά της πόλης μας».

 

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Νίκος Βλαχάκος, σε δήλωσή του σημείωσε:

 

«Θεωρώ τιμή τον ορισμό μου ως Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας και ευελπιστώ να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του Δημάρχου στο νευραλγικό αυτό τομέα, που έχει να κάνει όχι μόνο με την τήρηση της τάξης, αλλά και με τη γενικότερη εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας».

 

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Γλύκα-Χαρβαλάκου Αθηνά, σημείωσε:

 

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη  για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου, για την ιδιαίτερα απαιτητική Αντιδημαρχία Οικονομικών του Δήμου Πειραιά.  Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και εύχομαι μια γόνιμη συνεργασία τόσο με τους δημοτικούς υπαλλήλους, όσο και με τους συνάδελφους αιρετούς, προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουμε θέσει ως Δημοτική Αρχή.

 

Η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων, κα Ζαρακέλη Ανδριάνα, τόνισε:

 

«Ευχαριστώ πολύ και από καρδιάς τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου στην ανάληψη μιας τόσο νευραλγικής θέσης. Από την πλευρά μου, θα ήθελα να υποσχεθώ στους συμπολίτες μας ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου, προκειμένου να αντεπεξέλθω στο έργο που μου ανατέθηκε, έχοντας πάντα στο μυαλό, τον κοινό στόχο όλων μας, μια καλύτερη πόλη, τον Πειραιά που ονειρευόμαστε».

 

Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Καρύδης Δημήτρης, σε δήλωσή του επεσήμανε:

 

«Το μεγάλο στοίχημα για όλους μας είναι να δουλέψουμε σκληρά για την ανάπτυξη του Πειραιά και για να κάνουμε τη ζωή των Πειραιωτών καλύτερη. Με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ορίζοντάς με Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης».

 

Ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου κ. Καψοκόλης Γρηγόριος, επεσήμανε:

«Για εμένα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η συγκεκριμένη αρμοδιότητα εκ μέρους του Δημάρχου. Από πλευράς μου θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των συνδημοτών μου και του κ. Γιάννη Μώραλη». 

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Ρέππας Παναγιώτης, υπογράμμισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντας μου τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης. Έχοντας μάθει στη ζωή μου να τιμώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται, δεσμεύομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στα νέα μου  καθήκοντα με συνέπεια, έργο και  κοινωνική προσφορά. Η θέση μου θα είναι δίπλα στους συμπολίτες μου στους δρόμους, στις πλατείες και στις γειτονιές της πόλης μας».