Κατόπιν εντολής του ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει για μία ακόμη χρονιά, το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αλέξιου. Με τους Πειραιώτες να υποστηρίζουν την τροφοδοσία και τον εξωραϊσμό της κατασκήνωσης της Ιεράς Μητρόπολης στη Στεφάνη Βοιωτίας, για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η πρότυπη κατασκήνωση, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων, φιλοξενεί νέους Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, υποψήφιων ανώτατων σχολών, αλλά και φοιτητές που προέρχονται από τις πιο ευαίσθητες κοινωνικά και οικονομικά οικογένειες της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, της Αγίας Βαρβάρας, του Περάματος, του Κερατσινίου, του Χαϊδαρίου και του Αιγάλεω.

Η κατασκήνωση που βρίσκεται μέσα στη φύση λειτουργεί ανελλιπώς 32 χρόνια τώρα, παρότι μια πυρκαγιά το 2007 την είχε καταστρέψει ολοσχερώς...

Μετά από μεγάλη προσπάθεια από την Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, όπως και από τους χορηγούς της, με έναν εκ ων βασικών την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η κατασκήνωση απέκτησε ξανά ζωή, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με ποικίλες δραστηριότητες!

Όπως είναι φυσικό, ο αθλητισμός βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων των νέων ανθρώπων και οι εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης παρέχουν τη δυνατότητα ενασχόλησης με διάφορα αθλήματα, όπως κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϊ και ποδόσφαιρο.

Με την συμβολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρέχονται καθημερινά στην κατασκήνωση τέσσερις μερίδες φαγητού σε πάνω από 1000 παιδιά και έφηβους, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Επιπλέον, ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, χρηματοδότησε και διάφορες εργασίες εξωραϊσμού και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Δομένικος Μασούλας, με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επισκέφθηκαν την Πέμπτη (25/7) την κατασκήνωση, όπου είχαν την τιμή να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλέξιο, ο οποίος μοίρασε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ δώρα στα παιδιά...