Σενάρια από την Ιταλία φέρνουν ανακατατάξεις στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Η Gazzetta Dello Sport, αλλά και το Pianeta Milan δίνουν τροφή για μεταγραφικά θέματα… Ολυμπιακού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το γνωστό Ιταλικό Μέσο, ο Μίνο Ραϊόλα, γνωστός ατζέντης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Θρύλο στο παρελθόν, παρουσίασε στον Ινιάτσιο Αμπάτε, αριστερό μπακ επί σειρά ετών της Μίλαν, πρόταση του Ολυμπιακού. Όχι απλό ενδιαφέρον, αλλά πρόταση. Προσφορά, η οποία μάλιστα φέρεται να αφορά σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί, από ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, μία παραφιλολογία, σχετικά με το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού και μία ενδεχόμενη πώληση του Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων, από το εξωτερικό. Το γεγονός ότι στο φιλικό με τη Νότιγχαμ άρχισε βασικός ο Τσιμίκας ήρθε να δώσει μία μικρή ώθηση σε αυτά τα σενάρια και τα σημερινά δημοσιεύματα από την Ιταλία, βάζουν… φωτιά στα σενάρια αυτά.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά τον Αμπάτε, τον οποίο βρήκαν απέναντι μόλις πέρυσι, στο Europa League.