Με μία πολυπληθή συγκέντρωση που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων με τη ΝΔ, Κώστας Κατσαφάδος , το βράδυ της Δευτέρας, από την πλατεία Κοράη, έδωσε το στίγμα της νίκης για την ερχόμενη Κυριακή.

 

Αυτό που σχολιάστηκε θετικά και προκάλεσε τον ενθουσιασμό των χιλιάδων Πειραιωτών που βρέθηκαν εκεί ήταν η παρουσία του πρώτου εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Πειραιά και ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος καταχειροκροτήθηκε και ευχήθηκε στον Κώστα Καταφάδο «καλή επιτυχία». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποθεώθηκε στην κυριολεξία από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι έδειξαν γι’ άλλη μία φορά την αγάπη τους στο πρόσωπό του.

Ο Κώστας Κατσαφάδος εμφανώς συγκινημένος από την ηχηρή παρουσία των πειραιωτών στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, αφού τους ευχαρίστησε θερμά, τόνισε ότι θα συνεχίσει να πορεύεται μαζί τους, όπως έκανε μέχρι σήμερα. Ο Μανιάτης πολιτικός έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τον πειραιώτικο λαό γεγονός που αποδείχτηκε και από τη χθεσινή συγκέντρωση.

Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει μία ισχυρή λαϊκή εντολή με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμα της, βγάζοντας τη χώρα από το τέλμα που την οδήγησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.