Στην ομάδα της καρδιάς του θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ανανέωσε πριν από λίγες ημέρες το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν, η οποία πραγματοποιείται αυτό το διάστημα στην Πολωνία, και μίλησε στο μεγάλο κανάλι, «One Channel» τόσο για την ανανέωση της συνεργασίας του με την αγαπημένη του ομάδα, όσο και για τους στόχους των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους στόχους του Ολυμπιακού:

«Οι στόχοι δεν αλλάζουν… Είναι να περάσουμε στο Champions League και να κατακτήσουμε στην Ελλάδα τους τίτλους. Αυτό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός και αυτό πρέπει να πετύχουμε».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Έχω ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, είμαι εδώ πέρα. Θέλω να βοηθήσω όλους τους συμπαίκτες μου. Εγώ, μαζί με τον Τοροσίδη και τον Αβραάμ και οι πιο παλιοί να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες να μπουν στο σωστό δρόμο και σιγά-σιγά να «χτίσουμε» κάτι παραπάνω από πέρυσι».

Για την προετοιμασία της ομάδας:

«Ενσωματωθήκαμε και εμείς οι διεθνείς. Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά, ο προπονητής είναι ίδιος με πέρυσι, οπότε ξέρουμε πάνω κάτω τι θέλει και τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε καινούργιους παίκτες, είναι όλοι καλά παιδιά. Αυτό είναι το σημαντικό και σιγά-σιγά να ενσωματωθούμε όλοι μαζί και να κάνουμε όλα αυτά που θέλει ο προπονητής».

Για το καλό κλίμα στην ομάδα:

«Το είδαμε και πέρσι αυτό, είχαμε πάρα πολύ καλά αποδυτήρια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Άμα κάνει κάποιος λάθος μέσα στο γήπεδο, κάποιος άλλος θα τρέξει να καλύψει. Τρέχει ο ένας για τον άλλον και είναι πάρα πολύ σημαντικό».