Την πατροπαράδοτη πρακτική του Γκέμπελς «λέγε-λέγε στο τέλος κάτι θα μείνει», ακολουθούν με συνέπεια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο μηχανισμός προπαγάνδας τους. Μια βόλτα στα φιλοκυβερνητικά μέσα και στα social media θα καταδείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται εδώ και μήνες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Για ένα μεγάλο διάστημα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν εσωκομματικό πρόβλημα στον πρόεδρο της ΝΔ. Πώς; Υπερπροβάλλοντας διάφορα πρόσωπα από το μακρινό παρελθόν, που καμία επιρροή δεν είχαν στον κόσμο της παράταξης. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν του Ευάγγελου Αντώναρου. Στασίδι είχε πιάσει στην κρατική ΕΡΤ, στα διάφορα…Ντοκουμέντα και αλλού, προκειμένου να πετροβολάει τον κ. Μητσοτάκη. Κάθε τόσο ανακοίνωνε ότι θα κάνει κόμμα και αυτό γινόταν «πρώτη είδηση» στα συριζαϊκά ΜΜΕ. Το ίδιο ίσχυε και με άλλα στελέχη, από την Παπακώστα και τον Τσιτουρίδη ως τον Σπηλιωτόπουλο και τον Μίχαλο. Στο τέλος, όμως, όλοι τους κρίθηκαν καθώς μετρήθηκαν στην πραγματική ζυγαριά, που δεν είναι άλλη από την κάλπη. Τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών ανάγκασαν τους γκεμπελίσκους να κατεβάσουν το έργο «δεν τραβάει ο Κυριάκος» και να αναζητήσουν άλλο. 

Όταν, λοιπόν, μας τελείωσε η προπαγάνδα με τους «πρώην», ανακαλύψαμε το κρυφό πρόσωπο Μητσοτάκη και το κρυφό πρόγραμμα της ΝΔ. Με συστηματικό τρόπο γίνεται μια προσπάθεια δαιμονοποίησης του αρχηγού της ΝΔ. Και τι δεν έχει ακούσει ο άνθρωπος αυτός. Το μόνο που δεν έχουν κάνει ακόμα είναι να τον παρουσιάσουν ως δράκουλα που θα πιει με το μπουρί της σόμπας το αίμα του λαού. Τον εμφανίζουν ως τον ανάλγητο νεοφιλελεύθερο που θα επιβάλει την επταήμερη εργασία, θα καταργήσει εργασιακά δικαιώματα, θα καταστρέψει τη δημόσια υγεία και θα μετατρέψει τα πάντα σε ιδιωτικά. Όλα γίνονται με τη μεθοδολογία των fake news!

Έχω την αίσθηση πως για κανέναν άλλο υποψήφιο πρωθυπουργό δεν έχουν ειπωθεί τόσα πολλά και συντονισμένα ψέματα. Και όχι μόνο από λαθρόβια ΜΜΕ που σύντομα θα μάθουμε πως χρηματοδοτούνται, αλλά και από τα δημόσια μέσα που πληρώνονται από όλους τους Έλληνες. Τι να πρωτοθυμηθούμε, άλλωστε; Αποκορύφωμα της χυδαίας στοχοποίησής του ήταν όταν «δημοσιογράφος» της συριζοΕΡΤ παρομοίαζε τον Μητσοτάκη με τον Μουσολίνι. Δεν ξεχνάμε, επίσης, και τα όσα έχει υποστεί η σύζυγός του με ψέματα, λάσπη και υπονοούμενα από τον υπόκοσμο της δημοσιογραφίας.
Όσο φτάνουμε προς το τέλος του βίου του καθεστώτος τόσο περισσότερο αποθρασύνονται. Και δείχνουν με απροκάλυπτο τρόπο το πραγματικό πρόσωπό τους, που δεν είναι άλλο από αυτό των κυνικών εξουσιομανών. 
Επειδή, όμως, η δράση (τους) φέρνει αντίδραση, είναι προφανές ότι όλοι εμείς έχουμε πεισμώσει. Και βρισκόμαστε περισσότερο από ποτέ, στο πλευρό του μελλοντικού πρωθυπουργού της χώρας, του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το μόνο, άλλωστε, που δεν μας φοβίζει είναι η αλήθεια…

Χριστίνα Τσιλιγκίρη είναι υποψήφια βουλευτής ΝΔ στην Β’ Πειραία