Ξεκινά από σήμερα, Δευτέρα (3/6) η κυκλοφορία της Κάρτας Φιλάθλου. Tης κάρτας ενίσχυσης που, μαζί με την Κάρτα Μέλους, αποτελούν τον βασικό χορηγό του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ώστε να πρωταγωνιστεί σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης!

Η Κάρτα Φιλάθλου κοστίζει μόλις 10 ευρώ. Κάτι που σημαίνει, ότι με 10 ευρώ οι ΓΑΥΡΟΙ «αγοράζουν» αμέτρητες κούπες και στιγμές περηφάνιας!

Το μήνυμα του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη: «Στις 3 Ιουνίου πάρε τα Κύπελλα στα χέρια σου!

Δώσε δύναμη στον Ολυμπιακό, γίνε μέρος της ιστορίας του.

Από αυτή τη Δευτέρα (3/6) όλοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου!

Tην κάρτα ενίσχυσης, που μαζί με την Κάρτα Μέλους αποτελούν το βασικό θεμέλιο, ώστε να πρωταγωνιστούν τα τμήματα του Ερασιτέχνη σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης.

Προμηθευτείτε την Κάρτα Φιλάθλου και δώστε δύναμη στους αθλητές του Ολυμπιακού, οι οποίοι κρατούν ψηλά τη σημαία του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού, με την κατάκτηση τίτλων και αμέτρητων συλλογικών και ατομικών διακρίσεων.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να γίνουν μέλη του μεγαλύτερου ελληνικού πολυαθλητικού συλλόγου και στέλνει μήνυμα στους απανταχού Ολυμπιακούς: Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!

Η δύναμη του Ολυμπιακού περνάει από τα χέρια σας. Ας κρατήσουμε όλοι μαζί τις ομάδες μας ψηλά! Μαζί με τους τίτλους!».