Τις πρώτες τους δηλώσεις στους πολίτες του Πειραιά, μετά τα αποτελέσματα του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών, πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος και διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μώραλης υπογράμμισε πως νικητής στις κάλπες ήταν ολόκληρος ο Πειραιάς, ενώ έκανε αναφορά στους στόχους της δημοτικής αρχής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

«Αύριο θα είμαστε όλοι μαζί για τον Πειραιά. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί, ενώ μαζί μας θα είναι και όλοι έκαναν άλλες επιλογές. Όλοι μαζί για ένα Πειραιά καλύτερο» υπογράμμισε ο δήμαρχος Πειραιά, ο οποίος εξασφάλισε ένα ποσοστό κοντά στο 58%.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μώραλης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τον πατέρα του και τη μητέρα του για τις αρχές και τις αξίες που του μετέδωσαν, καθώς και τη σύζυγό του και τα παιδιά του που στέκονται δίπλα του στη μάχη για την τοπική αυτοδιοίκηση που δίνει τα τελευταία χρόνια.

Μαρινάκης: «Τα επόμενα χρόνια θα περπατάμε σε έναν καλύτερο Πειραιά»

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Πειραιά κάλεσε στο βήμα τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης δημοτικό σύμβουλο και διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μίλησε για την επόμενη μέρα του Πειραιά.

O Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: "Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα ευτυχισμένοι, για μία μεγάλη ΝΙΚΗ, για μία ΝΙΚΗ όλων των Πειραιωτών, για έναν ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ, για έναν Πειραιά που θα μας κάνει όλους περήφανους! Έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια. Σίγουρα, αυτά τα 5 χρόνια, η Δημοτική Αρχή έχει μάθει περισσότερα, έχει μάθει και από λάθη και είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι πολύ καλύτερη και αυτό είναι που σας ενδιαφέρει όλους! Σ΄ αυτόν τον Πειραιά, στον ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ, δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε στο πλευρό μας! Όπως σας είπα, δεν περισσεύει κανείς και δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί. Υπάρχει ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ για όλους!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, γι’ αυτόν τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. Γι’ αυτές τις αγκαλιές, γι’ αυτά τα χαμόγελα, γι’ αυτή την πολύ μεγάλη αγάπη που εισπράξαμε, σε όλους τους δρόμους του Πειραιά! Και να είστε βέβαιοι πως θα είμαι δίπλα σας, να είστε βέβαιοι ότι τα επόμενα χρόνια θα περπατάμε όλοι μαζί σε έναν διαφορετικό Πειραιά, πολύ όμορφο, όπως μας αρμόζει, όπως αρμόζει σε όλα τα παιδιά του Πειραιά! Να είστε όλοι καλά, σας αγαπάμε και είμαστε κοντά σας!

*Απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου: Σήμερα με ρωτάνε ποιο τραγούδι θα αφιερώσουμε. Θα σας αφιερώσουμε τα παιδιά του Πειραιά, για όλα τα παιδιά του Πειραιά! Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστώ!"