Ενωτικός εμφανίστηκε ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη σαρωτική νίκη  του Συνδυασμού «Πειραιάς – Νικητής».

Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι «είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα ευτυχισμένοι  για μια μεγάλη νίκη, για μία νίκη όλων των Πειραιωτών,  για έναν Πειραιά – Νικητή  για ένα Πειραιά που θα μας κάνει όλους περήφανους».

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανέφερε μεταξύ άλλων πως «έχουνε περάσει 5 χρόνια και η δημοτική  αρχή έχει μάθει περισσότερα» ενώ πρόσθεσε πως σε αυτόν τον Πειραιά δεν υπάρχουν ηττημένοι , υπάρχουν – όπως είπε – όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε στο πλευρό μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη: "Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα ευτυχισμένοι, για μία μεγάλη ΝΙΚΗ, για μία ΝΙΚΗ όλων των Πειραιωτών, για έναν ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ, για έναν Πειραιά που θα μας κάνει όλους περήφανους! Έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια. Σίγουρα, αυτά τα 5 χρόνια, η Δημοτική Αρχή έχει μάθει περισσότερα, έχει μάθει και από λάθη και είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι πολύ καλύτερη και αυτό είναι που σας ενδιαφέρει όλους! Σ΄ αυτόν τον Πειραιά, στον ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ, δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε στο πλευρό μας! Όπως σας είπα, δεν περισσεύει κανείς και δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί. Υπάρχει ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ για όλους!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, γι’ αυτόν τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. Γι’ αυτές τις αγκαλιές, γι’ αυτά τα χαμόγελα, γι’ αυτή την πολύ μεγάλη αγάπη που εισπράξαμε, σε όλους τους δρόμους του Πειραιά! Και να είστε βέβαιοι πως θα είμαι δίπλα σας, να είστε βέβαιοι ότι τα επόμενα χρόνια θα περπατάμε όλοι μαζί σε έναν διαφορετικό Πειραιά, πολύ όμορφο, όπως μας αρμόζει, όπως αρμόζει σε όλα τα παιδιά του Πειραιά! Να είστε όλοι καλά, σας αγαπάμε και είμαστε κοντά σας!

*Απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου: Σήμερα με ρωτάνε ποιο τραγούδι θα αφιερώσουμε. Θα σας αφιερώσουμε τα παιδιά του Πειραιά, για όλα τα παιδιά του Πειραιά! Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστώ!"