Ηχηρό μήνυμα ενότητας για τον Πειραιά έστειλε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στην εκδήλωση του Πειραιά Νικητή, με την οποία ολοκληρώθηκε ο προεκλογικός αγώνας του συνδυασμού με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη, για τον β’ γύρο των εκλογών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε έναν σύντομο χαιρετισμό του, απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πειραιώτες λέγοντας : «Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ένας Πειραιάς, ενωμένος και δυνατός».

Καταχειροκροτούμενος από το συγκεντρωμένο πλήθος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ευχαρίστησε τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες για το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής. Στην συνέχεια λέγοντας πως δεν υπάρχουν φαβορί, κάλεσε να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι στις εκλογές, να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια για το μέλλον του Πειραιά. Τέλος επεσήμανε, πως "Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ένας Πειραιάς, ενωμένος και δυνατός. Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Να ξέρετε ότι όλες αυτές τις μέρες, το χαμόγελό σας, η αγκαλιά σας, μας δίνουν δύναμη να κάνουμε ακόμα περισσότερα για την όμορφη πόλη μας".

Αποθεώθηκε ο ηγέτης του Ολυμπιακού κατά την άφιξή του στην εκδήλωση