Ο αντιδήμαρχος Προσόδων & Εμπορίου του Δήμου Πειραιά και υποψήφιος Βουλευτής με το κόμμα της ΝΔ στην Α' Πειραιά και Νήσων Γιάννης Μελάς, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή, ONE LINE, του ONE CHANNEL.

Ο αντιδήμαρχος Πειραιά, αναφέρθηκε τόσο στο έργο του «Πειραιά Νικητή» αυτά τα χρόνια της διοίκησης της πόλης του Πειραιά, όσο και στην νίκη που κατέγραψε ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη, την περασμένη Κυριακή.

Ο κ. Μελάς υπογράμμισε πως «είναι σπουδαίο το έργο του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά». «Εργαστήκαμε σκληρά» ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας, πως αυτό αναγνωρίστηκε από τον Πειραϊκό λαό, αφού το 2014 ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη είχε πάρει 33% και την περασμένη Κυριακή, αύξησε τα ποσοστά του στο 45%, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 12%. Το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, σημείωσε, ήταν η μείωση των δημοτικών τελών κατά 10%, ενώ μέσω σκληρής προσπάθειας, πετύχε η σημερινή δημοτική αρχή, την εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω ευρωπαϊκών προγράμματων για μεγάλα έργα που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια και θα αλλάξουν τον Πειραιά.

Ειδική αναφορά, έκανε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Γιάννης Μελάς, ο οποίος επανεξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε σταυρούς, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του που είχε το 2014.

Ο Γιάννης Μελάς, ανέφερε πως «οι Πειραιώτες εμπιστεύονται τον Γιάννη Μώραλη και θα τον εμπιστευτούν και την επόμενη Κυριακή».

Σε σχέση με την απόφασή του να κατέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά & Νήσων με το κόμμα της ΝΔ, ανέφερε:

"Δέχτηκα μια πολύ τιμητική πρόταση από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, και σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να συστρατευθούμε όλοι, ώστε η ΝΔ να πάρει ακόμη μεγαλύτερη διαφορά και η πατρίδα μας και η χώρα μας να επιστρέψει στην κανονικότητα."

Ερωτώμενος για τα τα ποσοστά της ΝΔ, στην Α' Πειραιά & Νήσων, ο Γιάννης Μελάς, ανέφερε, πως η ΝΔ κατέγραψε πολύ μεγάλο ποσοστό, το οποίο ανήλθε στο 37,5%, μεγαλύτερο από το πανελλαδικό της και εκτίμησε πως στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα αυξήσει τα ποσοστά της και η νίκη θα είναι πιο μεγάλη. 

Επίσης, για την παρουσία της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές που διεξήχθησαν στα νησιά της Α' Πειραιά, συνεχάρη αρχικά όσους δημάρχους εξελέγησαν από την πρώτη Κυριακή. Συμπλήρωσε δε πως αρκετά στελέχη που πρόσκεινται στον χώρο της ΝΔ, συμμετείχαν στις εκλογές ως υποψήφιοι δήμαρχοι, με κάποιους από αυτούς να έχουν εκλεγεί από την πρώτη κυριακή, ενώ κάποιοι άλλοι διεκδικούν το χρίσμα στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ειδικά για το νησί της Αίγινας, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α' Πειραιά & Νήσων, ανέφερε πως και οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο, πρόσκεινται στον χώρο της ΝΔ, και εκτίμησε πως και λόγω του "Κλεισθένη" θα συνεργαστούν για το καλό του νησιού.