«Ο λαός του Πειραιά γύρισε την πλάτη στους συκοφάντες» τόνισε  ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό Πειραιάς – Νικητής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες πλήθος στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού, ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε:  «Την Παρασκευή το βράδυ σας είπα ότι ο Πειραιάς ψήφισε . Σήμερα ο πειραϊκός  λαός έδωσε απαντήσεις, έδωσε απαντήσεις στους συκοφάντες και τους έστειλε στο σπίτι τους. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε άλλη μία εβδομάδα. Θα συνεχίσουμε τον ωραίο αυτό αγώνα για την τελική νίκη».

Δεν απάντησα σε πολλούς, είπε  ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε. «Παρόλα αυτά ο πειραϊκός  λαός έδειξε ότι όλους αυτούς τους συκοφάντες τους έχει γυρίσει την πλάτη. Δεν χρειάζεται να τους απαντήσω  εγώ. Τους απαντήσατε εσείς. Και παρόλο που πέσανε στη λάσπη και στον βούρκο που οι ίδιοι έχτισαν αυτόν  τον καιρό, εμείς θα τους δώσουμε το χέρι και τους λέμε ελάτε μαζί μας.

Από τα βάθη της καρδιάς μου, συνέχισε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, «θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που μου δώσατε δύναμη. Σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη Κυριακή για τη μεγάλη τελική νίκη».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο τέλος της ομιλίας του αφιέρωσε το τραγούδι "Χαραμοφάη" στους Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο και στον Νίκο Μπελαβίλα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτηρίζοντας συκοφάντες τον Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο και Νίκο Μπελαβίλα. Συγκεκριμένα δήλωσε : "Ο ελληνικός λαός μίλησε. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε έτσι για να το διασκεδάσουμε απόψε εδώ φίλοι μου, είναι να αφιερώσουμε στους τρεις συκοφάντες οι οποίοι είναι ο κ. Μπελαβίλας, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, ένα ωραίο τραγούδι. Και θα το ακούσουμε τώρα όλοι μαζί. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ!"