Tο συγκεκριμένο ταβερνάκι είναι το ίδιο στο οποίο είχε γίνει η συνάντηση με τους διαπιστευμένους συντάκτες πριν από την εκλογική νίκη του Γιώργου Παπανδρέου το 2009.

Μετά από ημέρες έντονων αντιπαραθέσεων, ομιλιών και συνεντεύξεων, η Φώφη Γεννηματά πέρασε σήμερα πιο χαλαρές στιγμές, με... ούζο, κρασί και μεζέδες.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, συνοδευόμενη από στελέχη του κόμματος και υποψηφίους ευρωβουλευτές, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος, σε γνωστή ψαροταβέρνα της Καισαριανής…

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ταβερνάκι είναι το ίδιο στο οποίο είχε γίνει η συνάντηση με τους διαπιστευμένους συντάκτες πριν από την εκλογική νίκη του Γιώργου Παπανδρέου το 2009.

Η κ. Γεννηματά περπάτησε στη γειτονιά και συνομίλησε με κόσμο, ενώ συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους εμφανίστηκε βέβαιη πως το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι πολύ καλό για το Κίνημα Αλλαγής, εκφράζοντας μάλιστα την αισιοδοξία της για την κατάληψη της τρίτης θέσης στις ευρωεκλογές.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποια ήταν η καλύτερη στιγμή της κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, η Φώφη Γεννηματά επισήμανε δύο γεγονότα. Αφενός, όπως είπε, ο κοινός και οργανωμένος αγώνας όλων των στελεχών για τη «φανέλα» του κόμματος, αφετέρου το θερμό και ενθουσιώδες κλίμα που υπήρξε στην προεκλογική της συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά,