Εν αναμονή των ανακοινώσεων της σπουδαίας μεταγραφής του Ματιέ Βαλμπουενά, και όχι μόνο, βρισκόμαστε, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει προαναγγείλει σπουδαίες κινήσεις, οι οποίες θα επισημοποιηθούν από τη Δευτέρα (27/05).

Ο Γάλλος άσος αναμένεται άμεσα στη χώρα μας για να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μετακίνησής του στους Πειραιώτες, με τον κόσμο του Θρύλου να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη συγκεκριμένη επικείμενη μεταγραφή.

Ο 34χρονος παικταράς έχει δείξει στην τεράστια καριέρα του την ποιότητα και την πολύ μεγάλη αξία του, κάτι το οποίο δεν χωράει αμφισβήτησης από κανέναν.

Άλλωστε, μιλάμε για έναν αρτίστα της μπάλας, έναν ποδοσφαιριστή που με μία του ενέργεια μπορεί να κάνει τη διαφορά, να «χαζέψει» κάθε αντίπαλο και να ξεσηκώσει τον κόσμο.

Ο Βαλμπουενά αδιαμφισβήτητα θα δώσει ακόμη περισσότερη ποιότητα στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι με τον Γάλλο στο ρόστερ τους, με τους Ποντένσε, Φορτούνη, Γκιλιέρμε, αλλά και με τις δυνατές κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν, αναμένεται να «τρελάνουν» κόσμο τη νέα σεζόν, οδηγώντας τον Θρύλο στην επίτευξη όλων των στόχων του.