Σήμερα ο Πειραιάς αποφάσισε, σήμερα ο Πειραιάς νίκησε» σημείωσε ξεκινώντας την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του «Πειραιά Νικητή» και του Γιάννη Μώραλη, ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του «Πειραιά Νικητή», Βαγγέλης Μαρινάκης, για να συμπληρώσει: «Εδώ στο Πασαλιμάνι πανηγυρίσαμε μεγάλες νίκες, πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές επιτυχίες. Σήμερα γιορτάζουμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια αλλά και για τα παιδιά μας που θέλουμε να τα κάνουμε περήφανα. Πάμε για άλλα τέσσερα χρόνια δημιουργίας ώστε να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για αυτή την πανέμορφη πόλη, το πάθος μας, που όλοι αγαπάμε, τον Πειραιά μας».

Μάλιστα ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι «αυτά τα όμορφα χαμόγελα που βλέπω καθημερινά όταν περπατώ στον Πειραιά μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε για το καλό των δημοτών και του Πειραιά μας». «Την περασμένη Κυριακή, μεταξύ λίγων φίλων και συγγενών, κάποιος μας ειρωνεύτηκε. Ξέρετε, τον Πειραιώτη δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανείς. Μας είπε αυτό που λέμε εμείς στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια: "άντε γειά"», είπε ο κ. Μαρινάκης για να συσμπληρώσει ότι «εμείς δεν θα πούμε "άντε γειά", εμείς θα πούμε "ουστ" στους προδότες».

Ολοκλήρωσε την ομιλία του σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον λαό του Πειραιά ενώ κάλεσε στο βήμα τον Γιάννη Μελά, τη Σταυρούλα Αντωνάκου και τον Σταύρο Βοϊδονικόλα σημειώνοντας πως έχουν συνεισφέρει για το καλό του Πειραιά. Τέλος, ο κ. Μαρινάκης κάλεσε στο βήμα τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων του Πειραιά: τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλη Κορκίδη, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκο Πλατανισιώτη, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Παναγιώτη Σταματογιάννη, και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκο Μανεσιώτη.

«Εμείς είμαστε όλοι μαζί για το καλό του Πειραιά», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης