Την κεντρική του ομιλία ενόψει των δημοτικών εκλογών πραγματοποίησε την Πέμπτη (23/05) ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο πάρκο Γεννηματά στα Καμίνια.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων στην ομιλία του αναφέρθηκε και στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οι μεταγραφές ήδη ξεκίνησαν με παιχταράδες, περιμένετε ανακοινώσεις από Δευτέρα».

Όπως είναι φυσικό, όλος ο κόσμος που έδωσε δυναμικό «παρών» στη μεγάλη συγκέντρωση του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών, στέλνοντας μήνυμα νίκης ενόψει των εκλογών, ξεσηκώθηκε, έπειτα από την ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη, μη κρύβοντας τον μεγάλο ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του για τη νέα χρονιά. Σε μία λαμπρή εκδήλωση όπου παρευρέθηκαν πάρα πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού, ανάβοντας πολλά καπνογόνα και μη σταματώντας να χειροκροτούν τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών.

Ο ηγέτης του Θρύλου έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας και όπως γίνεται αντιληπτό ο κόσμος είναι ακόμη πιο «διψασμένος» για τον ακόμη πιο δυνατό Ολυμπιακό που «χτίζεται» με στόχο την επιστροφή εκεί που ανήκει, στους τίτλους και στην κορυφή.