Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» για μία ακόμη χρονιά στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 το Σάββατο (18/05), μιλώντας με τον κόσμο της ομάδας για όλα τα θέματα που αφορούν την μεγάλη τους αγάπη, τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ των οποίων δεν θα μπορούσε να μην είναι η επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ερυθρόλευκων». Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, λοιπόν, επισήμανε ότι θα προχωρήσει σε σημαντικές κινήσεις, προκειμένου ο Θρύλος να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο τη νέα σεζόν και να είναι πανέτοιμος να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο.

Μία δήλωση που όπως είναι φυσικό γέμισε αισιοδοξία και σιγουριά όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, κάτι το οποίο άλλωστε φάνηκε και από την αποθέωση προς το πρόσωπο του ηγέτη του Θρύλου.

«Του χρόνου θα κάνουμε τις κινήσεις που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια ομάδα που θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη θέλουμε να προχωρήσουμε. Εμείς άλλωστε είμαστε η ομάδα που φέρνει τους περισσότερους βαθμούς στη χώρα μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Και σίγουρα έχει αποδείξει πως ό,τι λέει γίνεται πράξη και αυτό αναμένουν και είναι σίγουροι ότι θα συμβεί και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο ηγέτης του Θρύλου αγαπάει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να τον οδηγήσει ξανά στην κορυφή και στους τίτλους, εκεί δηλαδή που ανήκει.

Με το ξεκίνημα του σχεδιασμού της νέας σεζόν να είναι ήδη εντυπωσιακό με την παραμονή του Ζοσέ Σα στους «ερυθρόλευκους», την ώρα που αναμένεται ακόμη πιο δυνατή συνέχεια σε όλα τα επίπεδα.