Εκεί όπως πάντα. Συνομιλώντας απο καρδιάς με το πιο ένθερμο κομμάτι της Ερυθρόλευκης κερκίδας. Με την Θύρα 7. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το παρών στο Παγκόσμιο συνέδριο, γνώρισε την αποθέωση και η κουβέντα είχε πολύ ποδόσφαιρο αλλά και Ερασιτέχνη…

Όλα αυτά σε μια χρονική περίοδο με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όπως και να το δει κανείς. Στον επίλογο μιας ακόμη σεζόν που τα τμήματα του Ολυμπιακού σαρώνουν τους τίτλους και βέβαια στο σημείο που ανοίγει για τα καλά η όρεξη σε ότι αφορά στις μεταγραφές της ομάδας ποδοσφαίρου. Με την προετοιμασία να ξεκινά στις 10 Ιουνίου και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να περιμένουν στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη, οι Ερυθρόλευκοι έχουν σκοπό να κινηθούν γρήγορα για την ενίσχυση τους. Και αυτή η διαδικασία πολύ λογικά… ανεβάζει τη θερμοκρασία. 

Για όλα μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που όπως έχει αποδείξει κατ επανάληψη όλα αυτά τα χρόνια έχει τον δικό του «κώδικα επικοινωνίας» με το κοινό των Ερυθρόλευκων και δη με τους οργανωμένους. Εκείνους που δίνουν όλα τα χρόνια τη δική τους μάχη πλάι του για την «αναγέννηση» του Ερασιτέχνη και την εξέλιξη του Ολυμπιακού σε έναν απο τους μεγαλύτερους πολύ-αθλητικούς συλλόγους στον κόσμο. Και βέβαια εκείνοι δίνουν τον παλμό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, που και φέτος ήταν η κορυφαία έδρα της Σούπερ Λιγκ. Πρώτοι οι Πειραιώτες στη λίστα με τα περισσότερα εισιτήρια σε μια σεζόν που το… πανηγύρι στις κερκίδες κράτησε ως το τέλος. Παρότι η ομάδα είχε εκτροχιαστεί -σε ότι αφορά στην διεκδίκηση στόχων- απο τον Φλεβάρη.