Για όλους και για όλα μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τηλεοπτική εκπομπή «Αυτοψία» στον ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ήταν για μία ακόμη φορά απολαυστικός, ξεκαθαρίζοντας όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» δεν γινόταν να μην μιλήσει φυσικά και για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα συνεχίσει για πολλά χρόνια να βρίσκεται στην μεγαλύτερή του αγάπη, τον Θρύλο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Μία ατάκα που έκανε «γκελ» στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος έδειξε και στα social media πως βρίσκεται στο πλευρό του ηγέτη του Θρύλου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποτελεί εγγύηση, ώστε να συνεχιστούν οι επιτυχίες όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, με πάρα πολλούς τίτλους και μεγάλες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό οι φίλοι των Πειραιωτών, οι οποίοι στο άκουσμα ότι ο ηγέτης του Θρύλου θα συνεχίσει να βρίσκεται για πολλά χρόνια ακόμη στον Ολυμπιακό, όπου αγαπάει, δεν έχουν παρά να χαμογελούν.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού παρά τον πόλεμο που έχει και συνεχίζει να δέχεται θα παραμείνει στον Θρύλο, ώστε να τον γιγαντώσει ακόμη περισσότερο. Κάτι το οποίο αρέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ την ίδια ώρα προκαλεί μεγάλο… πόνο και ανησυχία σε όλους τους αντιπάλους του.

Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραμείνει στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια ακόμη γιατί αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα. Δεν χρειαζόταν να το δηλώσει στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Αυτό όλοι το γνωρίζουν...

Το έχει κάνει φανερό, άλλωστε, με τα εκατομμύρια ευρώ που βάζει κάθε χρόνο για να συνεχίσει η αγαπημένη του ομάδα να σημειώνει επιτυχίες. Για το γεγονός ότι δέχεται πόλεμο και συνεχίζει να μάχεται για τον Ολυμπιακό κόντρα σε όλους και σε όλα.

Η αγάπη του για τον Θρύλο είναι κάτι το οποίο τον οδηγεί στο να προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις για το καλύτερο του συλλόγου και παράλληλα δημιουργεί σιγουριά στις τάξεις των ΓΑΥΡΩΝ για ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον.