Η ώρα για την αντεπίθεση και την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή στην Ελλάδα έχει σημάνει. Η χρονιά που πρόσφατα ολοκληρώθηκε ήταν μια σεζόν επανεκκίνησης. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι από την αρχή. Το είχε πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο τέλος της σεζόν 2017/18

Πώς θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να φέρει ξανά τον Θρύλο στη φυσική του θέση. Ό,τι μπορούσαν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» το έκαναν φέτος. Μέσα σε ένα χρόνο δημιουργήθηκε μια ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αλλά είχε και αντίπαλο την... εξυγίανση! Κι αυτόν δεν ήταν δυνατό να τον ξεπεράσει.

Αλλά ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος. Να κάνει ό,τι χρειάζεται για να οδηγήσει ξανά τους «ερυθρόλευκους» στο Πρωτάθλημα, στο Κύπελλο, στους τίτλους στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του Ζοζέ Σα είναι το πρώτο δώρο στον κόσμο. Μια κίνηση για την οποία θα δαπανηθούν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Στην Πόρτο, στον παίκτη και όλα τα υπόλοιπα οικονομικά στοιχεία που έχουν σχέση με το deal αυτό. Αλλά το ξαναλέμε. Είναι μόνο το πρώτο δώρο. Έχει και συνέχεια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάντα κάνει ό,τι χρειάζεται. Είναι αποφασισμένος να γίνουν όλες οι κινήσεις που είναι απαραίτητες για να φέρει ξανά τον Θρύλο στην κορυφή. Θα φανεί αυτό προσεχώς, διότι έρχονται και άλλα δώρα από τον ηγέτη της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας στους οπαδούς της. Το πρώτο ήταν η παραμονή του διεθνή Πορτογάλου γκολκίπερ.