Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου η προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη στο Λεμονοδάσος, στην ταβέρνα της Φωτεινής Καραδήμα στην Αλική.

Ο καλός καιρός βοήθησε να γίνει η εκδήλωση στον όμορφο εξωτερικό χώρο της ταβέρνας συγκεντρώνοντας περίπου 250 πολίτες από το Λεμονοδάσος και τον Πόρο.

Στην ομιλία του ο κ. Δημητριάδης, δίχως να διαβάζει κείμενο, ενημέρωσε τους πολίτες για την αλλαγή της διοίκησης στο δήμο, για το έργο της θητείας του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τον προγραμματισμό για τα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε σε όλους τους τομείς του προγράμματος του, ενώ εστίασε και στα θέματα που αφορούν το ηπειρωτικό κομμάτι του Δήμου Πόρου και το Λεμονοδάσος.

Τέλος ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε και στον συνδυασμό του ανθυποψήφιου του κ. Στρατηγού, σχολιάζοντας πως δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές, κανείς δεν γνωρίζει το πρόγραμμα και τις θέσεις του για τα θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του Πόρου, ενώ κατηγόρησε τον κ. Στρατηγό ότι με ψέματα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Δημητριάδης ανέβασε το ακόλουθο μήνυμα:

“Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους φίλους και φίλες από το Λεμονοδάσος και την ηπειρωτική περιοχή του Δήμου μας, αλλά και σε όσους ήρθαν στην συγκέντρωσή μας από τον Πόρο, για τη μεγάλη συμμετοχή τους και την αγάπη τους!

Ο Πόρος δεν θα γυρίσει πίσω σε δύο βδομάδες και αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο!
Συνεχίζουμε την προεκλογική μας πορεία με κέφι, με σοβαρότητα και χωρίς να απαντάμε στις προκλήσεις και τις χυδαιότητες!”

 

πηγή: porosnews.gr