Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, παρευρέθησαν χθες στη γιορτή που διοργάνωσε   το  ποδοσφαιρικό σωματείο «Προμηθέας»,  στα Βοτσαλάκια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε ότι πρόκειται για μία ωραία εκδήλωση του ποδοσφαιρικoύ συλλόγου «Προμηθέας», ο οποίος έχει ακαδημίες για παιδιά. «Είναι σημαντικό για εμάς να αθλούνται τα παιδιά από μικρή ηλικία στα σωματεία της πόλης μας. Ο Προμηθέας είναι ένα υγιές σωματείο και του χρόνου θα έχει ανδρική  ομάδα. Είμαστε εδώ με την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, για να τους στηρίξουμε σε αυτή την εκδήλωση, όπως θέλουμε να είμαστε κοντά σε όλα τα σωματεία του Πειραιά. Ειδικά αυτά που αθλούνται παιδιά, πιστεύω ότι είναι  σημαντικό να τα στηρίζουμε. Είναι επιθυμία μας να είμαστε κοντά τους», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, τόνισε ότι ήταν μία ωραία πρωτοβουλία του αθλητικού σωματείου «Προμηθέας», να έρθουν τα παιδιά να παίξουν, οι γονείς  ετοίμασαν  εδέσματα και έγινε ένα μικρό πάρτι. «Ο Προμηθέας είναι ένα σημαντικό σωματείο για την πόλη μας, γιατί έχει παιδιά όλων των ηλικιών και επιτελεί ένα σημαντικό έργο όπως επιτελούν και όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία στον Δήμο Πειραιά.  Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά τους έμπρακτα και αυτό συμβαίνει και στα πέντε χρόνια που πέρασαν, αλλά και στο μέλλον ακόμα περισσότερο», κατέληξε η κα Αντωνάκου.