Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν είναι σε εξέλιξη στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους και είναι σε ανοικτή... γραμμή με παίκτες που τους ενδιαφέρουν. Δύο ονόματα που έχει προσεγγίσει ο Θρύλος είναι ο Ζερεμί Ματιέ και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Όπως αναφέρει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός κινείται με προσεκτικά, αλλά σταθερά βήματα για τους δύο Γάλλους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο, τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό, στον Θρύλο εκτιμούν πώς μπορεί να δώσει λύσεις στην άμυνα, ειδικά με την εμπειρία του, ενώ δεν πιστεύουν πώς η ηλικία του αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Σχετικά με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό, το γεγονός ότι εξακολουθεί και παίζει στην Φενέρμπαχτσε, βοηθώντας στα ματς αποδεικνύει ότι δεν έχει «τελειώσει» ποδοσφαιρικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτάσει στο σημείο να μπουν σε διαδικασία προσφορών και να καταθέσουν τις προτάσεις τους προς την πλευρά των δύο έμπειρων Γάλλων παικτών, με τις εξελίξεις να είναι άμεσα σε ό,τι αφορά την κατάληξη των δύο αυτών υποθέσεων.