Στη Β΄ Πειραιά και συγκεκριμένα στην ταβέρνα  «Ο Ιωνικός» που βρίσκεται στη Νίκαια, αντάμωσαν χτες το βράδυ πρωτοκλασάτα στελέχη της κεντροαριστεράς.

Το προεκλογικό αυτό τραπέζι, που χαρακτηρίστηκε από την καλή ατμόσφαιρα, αλλά και την ωραία μουσική που έπαιζαν φίλοι των διοργανωτών, είχε και ευρωπαϊκό αέρα, καθώς παρούσα στη βραδιά ήταν και η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και εκ νέου υποψήφια Εύα Καϊλή   από την οποία άπαντες ζήτησαν  μία φωτογραφία μαζί της, αλλά και πληροφορίες  για το έργο της και ειδικότερα για το τι συμβαίνει, με την ηλεκτρονική πλατφόρμα blockchain. που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της και αποτελεί το μέλλον για τις συναλλαγές μας.

 Ανάμεσα στους συνδαιτυμόνες διακρίνουμε τον γραμματέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιο βουλευτή της  Β΄ Πειραιά Σταμάτη Μαλέλη, , τον οικοδεσπότη της βραδιάς και πρώην Δήμαρχο Νίκαιας Βασίλη Τράπαλη, τους υποψήφιους δημάρχους Νικαίας- Ρέντη κ. Άκη Τούντα,  Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Παντελή Καμα και φυσικά τα μέλη της Π3 και υποψήφιους για τις αυτοδιοικημένης εκλογές Κλαπαδακη Μιλτο με την  παράταξη του Νυν δημάρχου Πειραια Γιάννη Μωραλη και Περαματζη Μηνα με την παράταξη του κ. Σγουρού.