Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι η Αλεξάνδρα Κουρουκλάτου.

Η Αλεξάνδρα Κουρουκλάτου είναι 21 ετών. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Ναυτιλιακών στο Aegean College.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Καλωσορίζω στον «Πειραιά Νικητή» την Αλεξάνδρα Κουρουκλάτου, η οποία είναι μια από τις νεότερες υποψήφιες του συνδυασμού μας. Πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους όπως είναι η Αλεξάνδρα η οποία είναι μόλις 21 ετών, να συμμετέχουν στις εκλογές ειδικά στις αυτοδιοικητικές που αφορούν την πόλη που μεγαλώνουν και ζουν. Έχω ξαναπεί πως οι νέοι οφείλουν να συμμετέχουν και να ψηφίζουν, προκειμένου να συνδιαμορφώνουν το μέλλον τους. Είμαι βέβαιος ότι η Αλεξάνδρα με τις φρέσκες ιδέες της και τη νεανική της ματιά, μπορεί να συμβάλει στην προσπάθειά μας».

Η Αλεξάνδρα Κουρουκλάτου, σημείωσε σε δήλωσή της:

«Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», γιατί ως νέος άνθρωπος θέλω να προσφέρω στην πόλη μου. Πιστεύω ότι οι νέοι οφείλουν να συμμετέχουν στα κοινά, να διατυπώνουν την άποψή τους για όσα απασχολούν την πόλη και να συμβάλουν με τις ιδέες τους προκειμένου να κάνει ο Πειραιάς ακόμα μεγαλύτερα βήματα προόδου».