Τους βασικούς άξονες αλλά και τις προτεραιότητες του προγράμματος του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική» που θα διασφαλίσει ότι η Αττική θα γίνει στην πράξη κι όχι στα λόγια, η πρώτη Περιφέρεια της χώρας, παρουσίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Cαravel.

Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκε και το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική». –(Επισυνάπτεται πλήρης λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων).

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τους πολίτες για της στήριξη τους και έστειλε, εν μέσω χειροκροτημάτων, μήνυμα νίκης ελπίδας και αισιοδοξίας, ότι πλησιάζει η ώρα που θα αλλάξει η Αττική και οι ζωές μας.

«Θέλω να σας δώσω μια διαβεβαίωση. Θα σας υποσχεθώ, μόνον όσα μπορώ να κάνω. Τίποτα παραπάνω» διαμήνυσε ο κ. Πατούλης και επισήμανε πως οι προγραμματικές δεσμεύσεις του «απαντούν στις μεγάλες αγωνίες των πολιτών και προτείνουν λύσεις σε κρίσιμα προβλήματα.

Στις βασικές προτεραιότητες και στόχους είναι η αντιμετώπιση του σοβαρού ζητήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων, η διασφάλιση της προστασίας των πολιτών από φυσικές καταστροφές, η αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής μέσα από 19 εμβληματικά έργα και παρεμβάσεις, η δημιουργία πάνω από 100.000 θέσεων εργασίας, η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας, η επένδυση σε προγράμματα για τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την πρόληψη υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο kalpi19.gr