Με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, αναφορικά με την τραγωδία στο Μάτι, η παράταξη «Νέα Αρχή», με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, εξέδωσε ανακοίνωση, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση εναντίον της περιφερειακής Αρχής και του επιτελείου της Ρένας Δούρου:

Μετά το χθεσινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ , όπου αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η εγκληματική ανεπάρκεια των μηχανισμών του Κεντρικού Κράτους και η τραγική απουσία της Περιφέρειας Αττικής από το Μάτι, η οποία  οδήγησε στο θάνατο 100 συμπολίτες μας, θα περιμέναμε από το επικοινωνιακό επιτελείο της κας Δούρου να ακούσουμε τουλάχιστον μια συγγνώμη από πλευράς της.

Όμως όχι μόνον συγγνώμη δεν ακούσαμε, αλλά διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά τον «πολιτικό παχυδερμισμό» των συνεργατών της, οι οποίοι επιχειρούν με μια νέα, ακατάληπτη ανακοίνωση που εξέδωσαν, να κάνουν «μαθήματα πολιτικής προστασίας», στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.


Για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή. Μαθήματα πολιτικής προστασίας από αυτούς που έκατσε η στραβή στη διάρκεια της βάρδιας τους κι έχασαν για το λόγο αυτό τη ζωή τους δεκάδες συνάνθρωποί μας, δεν δεχόμαστε.

Διαβάστε περισσότερα στο kalpi19.gr