Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνουν οι υποθέσεις και το μέλλον των Ζοσέ Σα, Αχμέντ Χασάν, Ρόντερικ Μιράντα, Ζιλ Ντίας και Ντανιέλ Ποντένσε. Το κοινό χαρακτηριστικό και των πέντε ποδοσφαιριστών είναι ότι ανήκουν στο γραφείο του Ζόρζε Μέντες.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τον γνωστό ατζέντη στο Λονδίνο ή στην Ελλάδα προκειμένου να δει το τι μέλει γενέσθαι.

Η πρώτη προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» είναι η παραμονή του Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αγωνίζεται ως δανεικός από την Πόρτο. Η οψιόν αγοράς που υπάρχει ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, με τις διαπραγματεύσεις ωστόσο να είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Εκεί όμως που φέρεται να «κολλάει» η υπόθεση είναι στις απαιτήσεις του διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος θέλει μεγαλύτερο ποσό.

Δανεικός αγωνίζεται και ο Ζιλ Ντίας. Και το δικό του θέμα όσον αφορά την παραμονή του στον Ολυμπιακό δεν είναι ξεκάθαρο. Το ίδιο ισχύει και με την περίπτωση του Αχμέντ Χασάν, μιας και η Μπράγκα ζητά ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του, κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μιράντα και ο Ποντένσε είναι δύο ξεχωριστά κεφάλια για τον Ολυμπιακό, καθώς δεσμεύονται με συμβόλαια και μένει να φανεί αν υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον για τις περιπτώσεις τους από συλλόγους του εξωτερικού.