Απάντηση στον Παύλο Πολάκη έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ B' Πειραιά, Μιχάλης Λιβανός:

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Στη ζωή μου δεν έμαθα να κρύβομαι ούτε να κάνω ότι δεν βλέπω όταν δίπλα μου συμβαίνει η αδικία. Αν πάλι ενοχλείται η αφεντιά του ποσώς με απασχολεί, ας πείσει πρώτα τους συντρόφους του στο ΣΥΡΙΖΑ που τον αδειάζουν ο ένας μετά τον άλλο και έπειτα ας ασχοληθεί με εμένα και με την κοινή γνώμη.

Η κοπέλα ήταν ένας εύκολος στόχος για ανθρωποφαγία. Ο Κυμπουρόπουλος όμως εύκολος αντίπαλος δεν υπήρξε ποτέ στις μάχες του και είναι βέβαιο ότι θα βγει νικητής απέναντι σε αυτή την αήθη και παρανοϊκή επίθεση του υπουργού, γιατί ο ελληνικός λαός θα τον αναδείξει και θα τον εκλέξει πανηγυρικά εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Και όσο θα ασχολείται ο υπουργός μαζί του, του υπόσχομαι ότι εγώ θα ψάχνω να βρω το μεροκάματο που έχασε η άξια κοπέλα εξαιτίας του.

Ως γιατρός πραγματικά συμπάσχω και τον συμβουλεύω να λύσει το πρόβλημα απευθυνόμενος στην κατάλληλη ειδικότητα, όπου ευτυχως υπάρχουν πολλοί άξιοι συνάδελφοι να τον φροντίσουν. Ίσως να ματαιοπονώ, αλλά είναι ανθρωπιστική υποχρέωση μου να συστήσω τη λύση για το πρόβλημα.

Για τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρθηκε περί νοσοκομείων και φαρμάκων ας κάνει μια γύρα στα ράντσα των διαδρόμων του Αττικού και της Νίκαιας για να θυμηθεί τα κατά φαντασία έργα και τις ημέρες του.

Κλείνω με μια ευχή μέρες που είναι: καλή Ανάσταση σε όλους και σε αυτούς που βλέπουν και σε όσους ψάχνουν ακόμη για να δουν το φως της αλήθειας.

Καλή Ανάσταση λοιπόν και στον Ιησού και στον Ιούδα και στο Βαραββά, όπως λέει και ένας φιλος μου Πειραιώτης.

Εμείς τους αγαπάμε όλους και τους συγχωρούμε όλους.»