Στην απομάκρυνση της νοσηλεύτριας Ράνιας Σταυροπούλου, προχώρησε η ιδιοκτησία της ιδιωτικής κλινικής, «Ιπποκράτης», που εδρεύει στον Πειραιά, επειδή αποτόλμησε να υιοθετήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Fecebook, ανάρτηση τρίτου προσώπου, που αναφέρονταν στην αθλιότητα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια, αποτόλμησε σε μια δημοκρατική χώρα, να κοινοποιήσει στο προφίλ της, ανάρτηση του, γιατρού Μιχάλη Λιβανού, ο οποίος είχε γράψει σχολιάζοντας την χυδαιότητα Πολάκη, εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου: «Χαιρετίζω τους φιλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά».

Λίγες ώρες μετά, η κυρία Σταυροπούλου, κλήθηκε από την διοίκηση του νοσοκομείου, όπου ενημερώθηκε για την απόλυσή της. Την δημοσιοποίηση του γεγονότος έκανε πάλι ο κ. Λιβανός, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα στοιχεία της ταυτότητας της απολυμένης: «Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο υπουργό μας. Το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσειο θράσος. Κάποιοι θα ζητήσουν συγνώμη από τη δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, γιατί κάναμε πολύ υπομονή μαζί τους και δεν τους άξιζε ούτε η υπομονή ούτε η ευγένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός.


Το αξιοσημείωτο στην όλη ιστορία έχει να κάνει και με μια ακόμη λεπτομέρεια. Στην κλινική «Ιπποκράτης» εργάζεται ως εντατικολόγος και η σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Σίγουρα το ένας γεγονός (σ.σ. της απόλυσης) δεν μπορεί να συνδέεται με το άλλο (σ.σ. ότι εργάζεται στην κλινική η σύζυγος του Πολάκη). Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που μένει είναι ότι μια νεαρή γυναίκα, έχασε την δουλειά της, τέσσερις μέρες πριν το Πάσχα, επειδή αποτόλμησε να κριτικάρει την αθλιότητα του υπουργού Υγείας.