Το προσεχές διάστημα είναι πολύ σημαντικό αναφορικά με αρκετές περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό και το μέλλον τους. Ειδικά υπάρχουν πέντε παίκτες που ανήκουν στο γραφείο του Ζόρζε Μέντες και για τους οποίους θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» θα υπάρξει συνάντηση της πλευρές των «ερυθρολεύκων» με τον Πορτογάλο γνωστό ατζέντη.

Πρόκειται για τον Ντανιέλ Ποντένσε, τον Ζοσέ Σα, τον Αχμέντ Χασάν, τον Ρόντερικ Μιράντα και τον Ζιλ Ντίας. Με τις δύο πλευρές να κάθονται στο... τραπέζι για να συζητήσουν όλα τα δεδομένα και τι μέλλει γενέσθαι. Ο Ποντένσε ανήκει στον Ολυμπιακό, ενώ οι άλλοι τέσσερις έχουν αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Βασικό μέλημα και προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό είναι το θέμα του Ζοζέ Σα. Επίσης, θα εξεταστούν τα δεδομένα και οι προϋποθέσεις για την υπόθεση του Αχμέντ Χασάν. Όσον αφορά στον Ποντένσε, υπάρχει πάντα το ανοικτό θέμα με το δικαστήριο με την Σπόρτινγκ από την οποία είχε αποχωρήσει μετά την «επίθεση» που είχαν κάνει τον περασμένο Μάιο οι οπαδοί της, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Λισσαβώνας.

Ο βραχύσωμος εξτρέμ είχε εκμεταλλευτεί τη σχετική διάταξη της FIFA για αντίστοιχες περιπτώσεις. Με τον Ποντένσε να έχει κερδίσει την πρώτη «διαμάχη» στο διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο της Πορτογαλίας. Αλλά το θέμα είναι πώς αυτό το ανοικτό... μέτωπο δεν έχει κλείσει ακόμα.