Ο Γιασίν Μεριά είναι ένας από τους παίκτες που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις τη φετινή σεζόν. Η χρονιά τελειώνει και ο Τυνήσιος αμυντικός εξήγησε πώς ό,τι δεν πέτυχαν φέτος οι «ερυθρόλευκοι» θα έρθει του χρόνου. Οι τίτλοι που έλειψαν φέτος. Με τον 26χρονο αμυντικό να εκφράζει τη σιγουριά του για αυτό, μέσω της κάμερας των καναλιών Novasports. Εκεί όπου μίλησε για...

-τη στήριξη του κόσμου: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο κλαμπ. Από την αρχή της σεζόν ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό μας. Ήταν μία χρονιά υψηλού επιπέδου για εμένα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιο τίτλο, αλλά είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και θα το πετύχουμε του χρόνου. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη και παραμένουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Την επόμενη χρονιά θα κερδίσουμε τίτλους».

-την αισιοδοξία του ενόψει της νέας σεζόν και από πού πηγάζει: «Φέτος έχουμε αφήσει πολλές ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Έχουμε μεγάλη και ποιοτική ομάδα. Έχουμε εξαιρετικό τεχνικό τιμ. Για τους λόγους αυτούς πιστεύουμε ότι του χρόνου θα κατακτήσουμε τίτλους».

-τα εναπομείναντα δύο ματς πρωταθλήματος: «Είμαστε πάντα γεμάτοι κίνητρο. Θέλουμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς στα εναπομείναντα δύο ματς και να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

-την άμυνα του Ολυμπιακού: «Υπάρχουν τέσσερις πολλοί καλοί αμυντικοί, αλλά ο προπονητής αποφασίζει ποιοι θα παίξουν. Και οι τέσσερις είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές».

-το αν θα του λείψει το «Γ. Καραϊσκάκης»: «Θα αργήσουμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο μας. Θα ξεκουραστούμε το καλοκαίρι και μετά θα επικεντρωθούμε στην προετοιμασία μας γιατί έχουμε στόχο την είσοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».