Ο καλύτερος Έλληνας παίκτης είναι ο Κώστας Φορτούνης. Με τον αρχηγό του Θρύλου να κάνει τη διαφορά και να είναι ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων» εντός αγωνιστικού χώρου. Αλλά έχει σημασία ότι κάνουν τα σχόλια για τον παίκτη του Ολυμπιακού και αντίπαλοι.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Σαμαράς στο sport24.gr μίλησε και για τον διεθνή μέσο και τις ικανότητές του. Σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, πώς: «Ο Κώστας Φορτούνης, είναι ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη μέση και μπροστά. Θα μπορούσε να έχει παίξει στο εξωτερικό ο Φορτούνης, ήταν και στη Γερμανία».

Με τον πρώην διεθνή παίκτη να συμπληρώνει: «Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, πιστεύω ότι Κώστας Φορτούνης δεν θα φύγει ποτέ από τον Ολυμπιακό. Θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία το όνομα του.

Ναι θα γράψει ιστορία με τόσες συμμετοχές και τόσα γκολ που έχει. Ακόμη και σαν παιδί, είναι ήσυχος, είναι μακριά απ’ όλους και σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο. Επειδή είναι δύσκολο να φύγει, μου θυμίζει παίκτες από τη δεκαετία του 1980».