O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε σήμερα τα Ειδικά Σχολεία της πόλης Ε.Ε.Ε.Ε.Κ «Άνοιξη», Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής Πειραιά και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πειραιά, όπου ο Δήμος και η ΚΟ.Δ.Ε.Π., διοργάνωσαν εκδηλώσεις ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ο κ. Μώραλης συνοδευόταν από τον πρώην Δήμαρχο και Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστο Αγραπίδη, την Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου και τον Σύμβουλο Παιδείας του Δημάρχου κ. Μάκη Αγγελετάκη.

Ο Δήμαρχος  και οι συνεργάτες του αντάλλαξαν ευχές και  προσέφεραν πασχαλινά αυγά, τσουρέκια και λαμπάδες, προσφορά της ΚΟ.Δ.Ε.Π.  Οι Διευθυντές των Ειδικών Σχολείων ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη διαρκή υποστήριξη του  στην επίλυση των προβλημάτων, αλλά  και  για τις εκδηλώσεις, οι οποίες γίνονται πλέον κάθε εορταστική περίοδο.

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, απευθυνόμενος στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς τόνισε μεταξύ άλλων, ότι είναι υποχρέωση όλων των Δημάρχων να είναι κοντά στα σχολεία. «Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε για ακόμα μια φορά μαζί σας. Δεν θέλω να μας ευχαριστείτε για την παρουσία μας σήμερα εδώ, γιατί πιστεύω πως  θα έπρεπε να θεωρείται φυσιολογικό το γεγονός ότι ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του επισκέπτονται τα σχολεία. Επίσης πιστεύω ότι τις γιορτές, Χριστούγεννα, Τσικνοπέμπτη, Απόκριες και Πάσχα  θα πρέπει τα σχολεία να μπορούν  να διοργανώνουν  τις δικές τους εκδηλώσεις.

Αυτές οι γιορτές ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια και τις συνεχίζουμε γιατί δίνουν χαρά σε όλους και κυρίως στα παιδιά.  Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να τις εμπλουτίσουμε και να γίνουν ακόμα περισσότερες, καθώς θέλουμε να  είμαστε ακόμη πιο κοντά στα σχολεία. Εύχομαι στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς καλή Ανάσταση», σημείωσε ο κ. Μώραλης.