Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας σε ενημέρωση του μίλησε για τον φιλανθρωπικό αγώνα που έγινε με στόχο την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου αλλά και επίσης μέσα σε αυτή την ενημέρωση ευχαρίστησε και τους Συλλόγους για την ενέργεια και την προσφορά τους για αυτό τον καλό σκοπό.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Την Κυριακή 7 Απριλίου, διεξήχθη Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας, μεταξύ του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Μηνά, και του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΘΥΜΑΙΤΑΔΑΙ», στο γήπεδο 5Χ5 στην Πλατεία Καρπάθου στην Αμφιάλη,. Με το σύνθημα των συλλόγων, «ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» για τις οικογένειες του Δήμου μας, που χρήζουν από μια μεγάλη αγκαλιά Αλληλεγγύης, συγκεντρώθηκαν, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση πρωτογενών αναγκών επιβίωσης των δημοτών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους Συλλόγους, της περιοχής μας ,που για μια φορά ακόμη έγιναν αρωγοί στη μεγάλη αυτή προσπάθεια αλληλο-συνεισφοράς στο πλαίσιο στρατηγικής ανάπτυξης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, με τη συγχρηματοδότηση του προγράμματος «Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών»"