Το θέμα του επιθετικού είναι πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή. Κι όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν την περίπτωση του Αλγερινού επιθετικού. Ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην Φενέρμπαχτσε, δανεικός από την Λέστερ.

Τα οικονομικά προβλήματα της τουρκικής ομάδας τον φέρνουν να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Τουρκία, ενώ όλα δείχνουν πώς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λέστερ. Η αγγλική ομάδα θέλει να τον πουλήσει, αναζητώντας ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του. Αυτό, όμως, το ποσό είναι δύσκολο να βρεθεί για τον 30χρονο φορ και οι «αλεπούδες» σκέφτονται να τον παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό.

Ένας παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα, έμπειρος, που δεν θα πάει στο Κόπα Άφρικα με την Αλγερία, καθώς η εθνική του ομάδα κάνει ανανέωση. Όμως είναι μια περίπτωση με πολλές δυσκολίες, που εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.