Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον Ναό. Ωστόσο, στο τελευταίο ματς κόντρα στην Ξάνθη, αυτό που έγινε για μια ακόμα φορά τη φετινή σεζόν ήταν εκπληκτικό! Σχεδόν 30.000 οπαδοί του Θρύλου βρέθηκαν στο Φαληρικό γήπεδο. Και, μάλιστα, σε ένα ματς το οποίο δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο.

Ο κόσμος της ομάδας έδειξε για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες και των ποδοσφαιριστών, αλλά και του Πέδρο Μαρτίνς! Μην ξεχνάμε, ότι η ομάδα από ένα σημείο και μετά άρχισε να «κρύβει» τη μπάλα και να προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Τεράστια η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Και αυτό, παρότι η ομάδα δεν κατέκτησε τίτλο. Είναι, άλλωστε, γνωστό τοις πάσι ότι διοίκηση, ομάδα και κόσμος είναι ένα. Μια γροθιά!

Ο Μαρτίνς πάντα μετά από κάθε αναμέτρηση που έδινε ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» ευχαριστούσε τον κόσμο για την στήριξη. Και το έκανε για μια ακόμα φορά. Μέσα από τα social media τώρα, με ξεχωριστό τρόπο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε ανάρτησή του στο twitter, χαρακτήρισε σπίτι του τον Ναό! Έγραψε χαρακτηριστικά: «Καραϊσκάκη. Περήφανος που το αποκαλώ σπίτι μου».

Μάλιστα, ανάρτησε φωτογραφία με τα εισιτήρια που έκοψαν οι ομάδες του πρωταθλήματος της Superleague. Μια φωτογραφία που δείχνει την τεράστια διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Και σε μια χρονιά, που όπως τονίσαμε και παραπάνω, ο Θρύλος δεν κατέκτησε ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το Κύπελλο. Όμως, οι ΓΑΥΡΟΙ είναι πάντα εκεί...

Δείτε την ανάρτηση του Πέδρο Μαρτίνς: