Εργασίες επισκευών και συντήρησης πραγματοποιήθηκαν στην παραλία Βοτσαλάκια από συνεργεία του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο βελτίωσης των υποδομών της παραλίας.

Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκαν εντατικές εργασίες όπως βάψιμο στα παγκάκια και στα αποδυτήρια, καθώς και παρεμβάσεις καλλωπισμού και αισθητικής αναβάθμισης, προκειμένου οι εκατοντάδες επισκέπτες της παραλίας να βρίσκονται σε ένα καθαρό και περιποιημένο περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι εφικτό να γίνουν στην παραλία εκτεταμένες παρεμβάσεις, καθώς ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος ως αρχαιολογικός.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, προχωρήσαμε στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης στην παραλία Βοτσαλάκια, προκειμένου να είναι έτοιμη για να υποδεχθεί τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας την θερινή περίοδο. Ανάλογες εργασίες πραγματοποιούνται και στην παραλία της Φρεαττύδας. Παρεμβαίνουμε άμεσα και αποτελεσματικά σε σημεία του Πειραιά που χρήζουν βελτίωσης, στον βαθμό που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας. Δυστυχώς οι φθορές στις υποδομές της παραλίας είναι μεγάλες και θα ήθελα να ζητήσω τη συνδρομή των επισκεπτών, προκειμένου να διατηρηθεί η παραλία στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις, η προσπάθειά μας για να βελτιώσουμε το κέντρο και τις γειτονιές της πόλης μας θα συνεχιστεί».