Το ματς με την Ξάνθη ήταν το τελευταίο εντός έδρας για τον Ολυμπιακό. Αυτό που έγινε ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν εκπληκτικό. Σχεδόν 30.000 οπαδοί του Θρύλου ήταν εκεί, σε ένα ακόμα ματς που δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο. Δίνοντας μια ξεκάθαρα απάντηση. Πώς είναι στο πλευρό της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Γιατί, τι είναι αυτό που θέλει να βλέπει ο οπαδός του Θρύλου;

Καλή μπάλα, θεαματικό ποδόσφαιρο, πολλά γκολ! Κι αυτά τα είδαν σε πολλές περιπτώσεις φέτος. Ήταν κάτι που η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς το έκανε επί σειρά αγώνων, από τη στιγμή που απέκτησε την απαιτούμενη «χημεία». Από ένα σημείο και μετά άρχισε να «κρύβει» την μπάλα, να χαζεύει τους αντιπάλους, να προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της.

Σε μια ακόμα σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» διέθεσαν τα περισσότερα εισιτήρια, συνολικά. Μια ακόμα χρονιά που είναι η πρώτη ομάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Θρύλος έκλεισε τη σεζόν με 316.095. Η μοναδική ομάδα που και πάλι ξεπέρασε το όριο των 300.000 σε μια σεζόν. Φινάλε στο ματς με την Ξάνθη με εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Και τι λένε οι αριθμοί; Πώς ο δεύτερος ΠΑΟΚ έχει 253.583 κι ένα ματς ακόμα. Ό,τι κι αν γίνει, η διαφορά θα είναι πολύ παραπάνω από τα 35.000 εισιτήρια στο φινάλε της σεζόν. Κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερο από 2.000 εισιτήρια κατά μέσο όρο διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τώρα η συνολική τους διαφορά είναι 62.512 ενώ σε ό,τι αφορά το μέσο όρο 2.960!