Η Μαριάννα Καλλέργη γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1992 και είναι 27 ετών.

Σε ηλικία των 13 ετών ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το μαχητικό άθλημα του Muay Thai (Ταιλανδεζικη Πυγμαχία). 

Ξεχώρισε πολύ γρήγορα και σε ηλικία μόλις 15 ετών το 2006, κλήθηκε να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο της W.K.N (World Kickboxing Network ) στην Γερμανία. Το 2007 η αρμόδιοι φορείς στην Ελλάδα επέλεξαν την Μαριάννα να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα Muay Thai για τον παγκόσμιο τίτλο I.M.C (International Muay Thai Council). 

Σε ηλικία 19 ετών, η Μαριάννα είναι η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο top 10 Female Fighters του World Muay Thai Magazine. 

Η ίδια σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) Αθηνών με κατεύθυνση και κλήση στην Αθλιατρική , ενώ παράλληλα εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων σαν εκπαιδεύτρια, συνεχίζοντας επαγγελματικά να αγωνίζεται στο στυλ του Muay Thai και επαγγελματικής Πυγμαχίας.

Ιδιαίτερα γνωστή έχει γίνει γνωστή μέσα από την συμμετοχή της το 2011 - 2012 στο  «Dancing on Ice». Εκεί όμως που ο περισσότερος κόσμος την γνώρισε ήταν μέσα από την συμμετοχή της στο  «Survivor» όπου είχε κάψει καρδιές με τις ικανότητες της στα αγωνίσματα.

Η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram έχει καταφέρει να προσελκύσει αρκετό κοινό ανεβάζοντας φωτογραφίες όπου γυμνάζεται, προπονείται και άλλες όπου αφήνει τους θαυμαστές της «αναίσθητους».

Δείτε τις φωτογραφίες της γνωστής πυγμάχου: